Wat leuk dat je onze pagina bezoekt. Dit zijn wij, Nicolette en Pauline. Wij zijn zussen die allebei het ondernemingsschap in ons hebben. Op dit moment zijn we in totaal verschillende vakken werkzaam. Pauline is directeur van een basisschool en Nicolette is werkzaam in de apotheek en heeft haar eigen schoonheidssalon. 

Doordat we zelf kleine kinderen hebben, kwamen we er achter dat er veel verschillende producten te koop zijn voor baby's en kinderen. Maar toch kies je bij elke winkel of site je favoriete artikel. Dit kan toch ook in 1 winkel te koop zijn, dachten wij. 

Omdat het ondernemingsschap in ons zit, grijpen we deze kans met beide handen aan. We willen een webshop zijn met veelal diverse Nederlandse artikelen voor baby en kind. Artikelen waar wij zelf achter staan en een hele goede ervaring mee hebben. 

Daarnaast maken we zelf onze mooie speenkoorden, bijtringen en wagenspanners. Ook zijn deze artikelen te personaliseren zoals jij dat wilt. 

Op zoek naar een leuk cadeautje? Kijk bij onze cadeausets of combineer leuke spulletjes uit onze webshop. Heb je speciale wensen? Stuur ons dan zeker een mail: info@hetkinderpackhuys.

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook of Instagram. 

 

 

© 2020 - 2021 Het Kinderpackhuys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel